Стадион Железарница

Стадионот Железарница е стадион кој се наоѓа во Скопје, Република Македонија. Моментално на наго настапува екипата на ФК Металург. Стадионот има сместивост од 1200 седишта.

Стадион Железарница
Место Скопје, Македонија
Отворен
Сопственик ФК Металург
Подлога Трева
Игра
Гледачи 1.200