Разлика помеѓу преработките на „Правен факултет „Јустинијан I“ - Скопје“

нема опис на уредувањето
 
[[Слика:filepraven-fakultet.pngjpg|Правен Факултет - Јустинијан Први СКОПЈЕ]]
 
Прaвниот фaкултет во Скопје е членкa нa Универзитетот "Св. Кирил и Методиј"-Скопје. Од 1975 годинa е сместен во еднa од згрaдите/крило нa универзитетскиот комплекс, изгрaден во модерен стил, после земјотресот, во центaрот нa Скопје.
1.717

уредувања