Предлошка:Fb team Gozzano: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: 20px|Гоцано {{fb team |t=Гоцано |tan=ФК Гоцано |tc=ITA |abb={{#if:{{{abb|}}}|GOZ}} |oc={{#if:{{{oc|}}}|{{{oc}}} }} }}<!-- --><noinclude>Гоцано it:Template:Calcio Gozzano </noinclude>
(Создадена страница со: 20px|Гоцано {{fb team |t=Гоцано |tan=ФК Гоцано |tc=ITA |abb={{#if:{{{abb|}}}|GOZ}} |oc={{#if:{{{oc|}}}|{{{oc}}} }} }}<!-- --><noinclude>Гоцано it:Template:Calcio Gozzano </noinclude>)
(нема разлика)