Отвори го главното мени

Промени

нема опис на уредувањето
{{ОСНОВНОПОДРЕДУВАЊЕ:Манасковски, Лазе }}
[[Категорија:Живи луѓе]]
[[Категорија:Македонски театарски глумци]]
[[Категорија:Македонски филмски глумци]]
[[Категорија:Македонски телевизиски глумци]]