Разлика помеѓу преработките на „Преспански договор“

с
нема опис на уредувањето
с
с
| long_name = {{Collapsible list
| title = Целосен назив:
| <small>Конечна спогодба за решавање на разликите опишани во Резолуциите 817 (1993) и 845 (1993) на Советот за безбедност на Обединетите Нации, за престанување на важноста на Привремената спогодба од 1995 г. и за воспоставување на стратешко партнерство меѓу страните</small>
}}
| image = Потпишување на договорот за македонско-грчкиот спор (17.06.2018, Преспа) (42853677381).jpg