Точка (интерпункција): Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: Точка се користи како интерпункциски и како правописен знак. Интерпункциски се пиш...
(Создадена страница со: Точка се користи како интерпункциски и како правописен знак. Интерпункциски се пиш...)
(нема разлика)
13.610

уредувања