Разлика помеѓу преработките на „Фудбалски куп на Италија“

с
с
*[[2012–13 Coppa Italia|2012–13]] – {{Fb team Lazio}} (6)
*[[2013–14 Coppa Italia|2013–14]] – {{Fb team Napoli}} (5)
*[[Фудбалски куп на Италија 2014-2015|2014–15]] – {{Fb team Juventus}} (10) {{Сребрена Ѕвездичка}}
*[[Фудбалски куп на Италија 2015-2016|2015–16]] – {{Fb team Juventus}} (11)
{{EndMultiCol}}