Разлика помеѓу преработките на „Владимир Филиповиќ“

Бришење на "V.Filipovic.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Taivo поради: Copyri
(Бришење на "Filipovic.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Taivo поради: Copyright)
(Бришење на "V.Filipovic.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Taivo поради: Copyri)
{{Инфокутија Кошаркар
| image = V.Filipovic.jpg
| image_size = 200px
| caption = Филиповиќ во дресот на КК Кожув.