Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола“

Наместо Факултет за администрација и менаџмент на информациски системи треба да стои Факултет за информатички и комуникациски технологии
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
(Наместо Факултет за администрација и менаџмент на информациски системи треба да стои Факултет за информатички и комуникациски технологии)
* [[Педагошки факултет - Битола|Педагошки факултет]]
* [[Факултет за биотехнички науки - Битола|Факултет за биотехнички науки]]
* [[Факултет за администрацијаинформатички и менаџменткомуникациски на информациски системи - Битолатехнологии|Факултет за администрација и менаџмент на информациски системи]]
* [[Висока медицинска школа - Битола|Висока медицинска школа]]
* [[Факултет за безбедност - Скопје|Факултет за безбедност]]
Анонимен корисник