Расел Алан Халс: Разлика помеѓу преработките

[проверена преработка][проверена преработка]
(Создадена страница со: {{Нобеловец}} {{Infobox scientist |name = Расел Алан Халс |image = HD.3A.054 (10541035993).jpg |birth_date...)
 
Во 2004 година, Халс се вработил на [[Тексашки универзитет|Тексашкиот универзитет]] и станал основачки директор на Научниот и инженерски образован центар при Таксашкиот универзитет (SEEC).<ref>{{cite web|url=https://www.utdallas.edu/chairs/profiles/hulse.html|title=Russell A. Hulse - Endowed Professorships and Chairs - The University of Texas at Dallas|publisher=The University of Texas at Dallas}}</ref>
 
Во јули 2007 година Халс се придружил на советодавниот одбор на [[AuroraАурора Imagingимиџинг Technologyтехнолоџи]].
 
== Наводи ==