Damjanmk

Членува од 9 јули 2007
Одземени 13 бајти ,  пред 8 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
|-
!scope="row" style="border:0px; text-align:left" |Е-пошта
! scope="row" style="border:0px;text-align:right"|damjantemelkovski на {клиентот за е-пошта од Google}damjantemelkovskiМајмунчеГмаилТочкаКом
|-
! scope="row" style="background:#efefef;border:0px; text-align:left" |skype
457

уредувања