Разлика помеѓу преработките на „Кога лисјата паѓаат (ТВ серија)“

Одбиена последната промена во текстот (од 89.205.40.234) и вратена ревизијата 2733685 на EmausBot
(Одбиена последната промена во текстот (од 89.205.40.234) и вратена ревизијата 2733685 на EmausBot)
|-
 
| [[Ѓувен Хокна]] || '''Хајрие Текин''' || КурватаЖената на Али Риза.
 
|-
 
| [[Бену Јилдиримлар]] || '''Фикрет Текин''' || Најголемото курвичедете во семејството Текин, понижувањето на неговиот татко, сопруга на Тахсин, маќеа на трите негови деца и мајка на Умут.
 
|-