Разлика помеѓу преработките на „Youthanasia“

Додадени 110 бајти ,  пред 8 години
нема опис на уредувањето
Сите песни се напишани и компонирани од [[Дејв Мастејн]], освен обележаните каде свој удел имале и останатите членови.
 
# "Reckoning Day" (MustaineМастејн, [[MartyМарти Friedman (guitarist)|Marty FriedmanФридмен]], [[DavidДејвид EllefsonЕлефсон]]) – 4:34
# "[[Train of Consequences]]" – 3:26
# "Addicted to Chaos" – 5:26
# "[[À Tout le Monde]]" – 4:28
# "Elysian Fields" (MustaineМастејн, EllefsonЕлефсон) – 4:03
# "The Killing Road" – 3:57
# "Blood of Heroes" – 3:57
# "Family Tree" (MustaineМастејн, EllefsonЕлефсон, [[NickНик MenzaМенза]]) – 4:07
# "Youthanasia" – 4:09
# "I Thought I Knew It All" (MustaineМастејн, FriedmanФридмен, EllefsonЕлефсон, MenzaМенза) – 3:44
# "Black Curtains" (MustaineМастејн, FriedmanФридмен) – 3:39
# "[[Victory (песна на Мегадет)|Victory]]" (Mustaine, FriedmanФридмен, EllefsonЕлефсон, MenzaМенза) – 4:27
 
==== 2004 Бонус песни ====
# <li value=13>"Millennium of the Blind" (претходно необјавена) (MustaineМастејн, FriedmanФридмен) – 2:15
# "New World Order" (демо) – 3:45
# "Absolution" (инструментална) (MustaineМастејн, FriedmanФридмен) – 3:27
# "À Tout le Monde" (демо) – 6:20
 
945

уредувања