Разговор за предлошка:Македонска книжевност: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
:Св. Св. Кирил и Методий, Св. Наум и Св. Климент и Никола Вапцаров в шаблон за македонска книжевност ? Ако пак се шегувате, това си е чиста проява на лошо чувство за хумор... – [[Image:Biohazard orange.svg|17px]] [[Корисник:Tourbillon|Tourbillon]] 16:04, 12 март 2008 (UTC)
 
::Добро Tourbillon, мислам дека сум единствениот што не го игнорира твојот коментар. Од овој момент и јас ќе го игнорирам. Замараш. --[[User:INkubusse|<span style="color:#f00">П<span style="color:#f70">ор<span style="color:#fb0">е<span style="color:#fc0">ч</span>а</span>не</span>ц</span>]]<sup>[[User talk:INkubusse|<i> A?</i>]]</sup> 18:52, 12 март 2008 (UTC)