Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Избрани портали“

==2007 година==
{| cellspacing="2" cellpadding="2" style="border-top:0px; background:#D0E2EE;"
|valign="top" align="left" bgcolor=white|'''Октомври 2007''', Портал Историја, чии главни уредувачи досега беа корисниците [[Корисник:Виктор Јованоски|Виктор Јованоски]] и [[Корисник:brest|brest]]
|bgcolor=white|{{Избран портал за ноември 2007}}
|-
|valign="top" align="left" bgcolor=white|'''Октомври 2007''', Портал Историја, чии главни уредувачи досега беа корисниците [[Корисник:Виктор Јованоски|Виктор Јованоски]] и [[Корисник:brest|brest]]
|bgcolor=white|{{Избран портал за октомври 2007}}