Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Солидарност со штрајкот на корисниците на Википедија на италијански јазик“

→‎Потписи: вака е поуредно
(+)
(→‎Потписи: вака е поуредно)
#--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 20:24, 5 октомври 2011 (CEST)
#--[[Корисник:Brainmachine|Brainmachine]] ([[Разговор со корисник:Brainmachine|разговор]]) 20:34, 5 октомври 2011 (CEST)
#Нашите пријатели од Италија веќе подолго време се под притисок на естаблишментот и ова веќе станува индикативно. --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 20:36, 5 октомври 2011 (CEST) {{коментар}} Нашите пријатели од Италија веќе подолго време се под притисок на естаблишментот и ова веќе станува индикативно.
#--[[User:Vasil1234|Васил Ч.]] <small>([[User talk:Vasil1234|разговор]])</small> 20:37, 5 октомври 2011 (CEST)
#--[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 20:38, 5 октомври 2011 (CEST)