Разлика помеѓу преработките на „Кога лисјата паѓаат (ТВ серија)“

Семејството на Али Риза, преку кое се разгледува прашањето за силните семејни врски во модерниот начин на живот е под постојана опасност од распаѓање.
 
Во главните улоги настапуваа одличните турски актери Халил Ерѓун, Ѓувен Хокна, Бену Јилдиримлар, Џанер Куртаран, Фахрије Евџен, Дениз Чакар и Ѓокче Бахадир. Режисер на оваа серија, што е многу популарна во [[Македонија]], е Месуде Ераслан. Серијата од 12.09.2011 (12 септември) ќе се емитува на Сител ТВ.
 
== Улоги ==
Анонимен корисник