Џон Гришам Реј: Разлика помеѓу преработките

[непроверена преработка][непроверена преработка]
* Клиентот (1993)
* Комората (1994)
* [[The Rainmaker (1995)]]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rainmaker_%28John_Grisham%29 (1995)
* Порота во бегство (1996)
* Партнерот (1997)
50

уредувања