Разлика помеѓу преработките на „Денес над Македонија“

 
== Надворешна врска ==
* [[:s:Денес над Македонија|Денес над Македонија]] на Викиизвор.
* [http://www.org.mk/struga-heritage/tekst.asp-lang=mac&tekst=6.htm Оригиналната и денешната македонска химна (аудио и текст)]
* [http://www.vlada.mk/Assets/himna.mp3 Денес над Македонија (MP3)]