Сектор за внатрешни работи - Тетово

Сектор за внатрешни работи - Тетово е подрачна единица на Министерство за внатрешни работи на Македонија сместена во Тетово.

Сектор за внатрешни работи Тетово
Податоци за органот
Надлежност Влада на Република Македонија
Седиште Тетово, Македонија Македонија
Раководители Неваир Шабани
(Началник)
Марјан Јосифоски
(Потпарол)
Матичен орган Министерство за Внатрешни Работи на Македонија