Сектор за внатрешни работи - Битола

Сектор за внатрешни работи - Битола е подрачна единица на Министерство за внатрешни работи на Македонија сместена во Битола.

Сектор за внатрешни работи Битола
Податоци за органот
Надлежност Влада на Република Македонија
Седиште Битола, Македонија Македонија
Надлежен министер Оливер Спасовски
Раководители Оливер Ефтимов
(Началник)
Стефан Димоски
(Потпарол)
Матичен орган Министерство за Внатрешни Работи на Македонија