СУ „Ѓоце Стојчевски“ - Тетово

„Гоце Стојчевски“ — средно училиште во Тетово, Општина Тетово[1].

Гоце Стојчевски
Место
Општина: Тетово
Место: Тетово
Основни информации
Контакт информации
Портал gocestojcevskite.schools.edu.mk

Основање и развојУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

НаводиУреди

Надворешни врскиУреди