Роберт Пилатус (8 јуни 1965 - 3 април 1998) бил модел, танчер и пејач роден во Германија. Пилатус бил член на поп музичкото дуо Мили Ванили, заедно со Фабрис Морван.

Роб Пилатус

Надворешни врскиУреди