РелигијаУреди

Здраво, не може да дојдеш од нигде никаде и да почнеш да ставаш милион табели за верници по државите, кои патем во голем број или се повторуваа, или беа неправилно поставени, или беа погрешно напишани или содржеа навод од пописот спроведен во Македонија. Скоро сите уредувања ти ги отповикав и те повикувам да престанеш да внесуваш на овој начин. Во спротивно ќе бидеш блокиран од моја страна. --Ehrlich91 (разговор) 11:30, 29 јуни 2019 (CEST)

Community Insights SurveyУреди

RMaung (WMF) 16:44, 6 септември 2019 (CEST)

Reminder: Community Insights SurveyУреди

RMaung (WMF) 17:12, 20 септември 2019 (CEST)

Reminder: Community Insights SurveyУреди

RMaung (WMF) 21:50, 3 октомври 2019 (CEST)