MisosBot е бот управуван од Misos. За почеток ќе служи само за додавање/поправање на интервики врски. Доколку имате прашања/предлози оставети ги овде.

хммУреди

не само да се додава интервики од странските википедии во нашите статии туку да се клава и линк од македонската верзија во странските википедии... пример има статии шо ги има и во нашата и во другите википедии, само шо не е наведена македонската верзија во тие википедии (а има и случаи кај шо нема интервики во нашата статија па така ја нема статијата и во другите википедии, а уствари си постојат и ваму и таму истата статија)
  guitardemon666   муабет   guitardemon666  

Тоа и го прави, засега само на српската и таџикистанската википедија. --Милош 19:08, 17 октомври 2006 (UTC)