Здраво јас сум Дамјан Дојчиновски од Драчево.Учам во основното училиште св.Климент Охридски" Имам 14 години.

РастаУреди

Здраво. Сакам да ти кажам дека не е проблем како си ја ставил сликата, туку сликата ја има само на српската Википедија. Не може да се користи на другите изданија, освен ако не се подигне, но немаме лиценца за тоа. Досреди ја статијата во меѓувреме. Добра е. Поз--Никола Стоіаноски 09:14, 30 март 2018 (CEST)[]