Здраво. Само тоа, зошто се знаеме кој сме што сме :). Работам на превод на интерфејсот. Се гледаме. --FlavrSavr 09:41, 3 Jun 2005 (UTC)

Поздрав и добредојде и од мене. Убаво е да гледаш девијанти и овде :). Цобе, на каков превод работиш!? Не гледам ништо во Скорешни промени. --Misos 19:07, 5 Февруари 2006 (UTC)
Види ја датата со мојот потпис горе! :D --FlavrSavr 20:49, 5 Февруари 2006 (UTC)
И јас тоа ќе го напишев. Поздрав и до тебе Misos. :) --DaFire 22:52, 12 Февруари 2006 (UTC)

Подигнување на фајлови уреди

Здраво! Подигнувањето на фајлови веќе не се врши на Википедија, туку на заедничката ризница на слики, мултимедија и сл. Поздрав. -- Бојан имаш за кажување? 15:02, 30 април 2010 (UTC)