Добре дојде!

Здраво, Andrej stojkovic, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!--Retrohead (разговор) 10:53, 5 февруари 2017 (CET)

Уредување статииУреди

Здраво Андреј и благодарам за твојот допринос за Википедија. Кога дополнуваш статии, тоа што веќе е содржано во статијата не треба да го пишуваш повторно, како на пример што е тоа транспирација и за преголема транспирација, кои веќе се содржани во првиот пасус. Ај поправи те молам и пријатна работа.--Retrohead (разговор) 10:53, 5 февруари 2017 (CET)