Attention yellow.svg Don't edit this page!
This is a talk page of a robot. It don't can talk and won't answer you.
Please write to its operator at Russian Wikipedia instead.

Викисредба, 20 јуниУреди

AmphBot, вашите придонеси помогнаа да се подобри Википедија на македонски јазик. Ве информираме дека во сабота, 20 јуни, ќе се одржи викисредба на која е добредојдено вашето присуство. За повеќе детали околу терминот, локацијата и начинот на пријавување на викисредбата погледнете тука. Поздрав. --Brest-bot (разговор) 23:08, 15 јуни 2009 (UTC)