Пред блокирањеУреди

Ве молиме да престанете со вандализирање по македонската википедија. Доколку имате прашања слободно обратете се до мене или некој друг искусен корисник. Доколку уште еднаш направите промена како претходните ваши, че мора да бидете блокирани. Молам за разбирање.--Тиверополник (разговор) 16:01, 22 мај 2010 (UTC)