Добре дојде!

Здраво, Вирус, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!

--Boyan 14:37, 23 октомври 2006 (UTC)

Благодарам уреди

Благодарам за топлото добредојде (иако додека се снајдам за малку ќе ми избришевте еден артикал) јас ќе се трудам да правам превод на Англиските артикли кои се актуелни.. и така еве започнав со артиклот за Борат кој полека но сигурно ќе го комплетирам. Само уште да научам како се качуваат слики, ги прочитав правилата за нив но сеуште учам. Се надевам добро ќе придонесам за развивање на Македонската Википедија.

Вирус 14:46, 23 октомври 2006 (UTC)

Казахстан уреди

И јас мислев дека се вика казакстан, арно ама не се викало (то го мислев пред 2 години, ко почнав на википедија да работам)... и после то сфатив дека казахстан се пиши со Х (исто како шо сфатив се пиши со ф а не со в) и така не намеравам да ти докажвам и покажвам ништо, само ќе го враќам последниот едит, пошто КАЗАХСТАН е правилно а не казакстан... мислам види сам, постој статија казахстан не казакстан... нема причина да бидиш тврдоглав, јас не сум, само сум разумен

  guitardemon666   муабет   guitardemon666