Разговор за предлошка:UEFA associations

Последен коментар: пред 10 години од Filipmkd1

Би било добро да се додадат како засебна група оние кои постоеле во минатото како Источна Германија, Југославија, Советски Сојуз Filipmkd1 (разговор) 23:45, 3 август 2013 (CEST)Одговори

Назад на страницата „UEFA associations“.