Разговор за Википедија:Барања за администраторски статус/Тиверополник

Тековни разговори

Неважечки гласовиУреди

Многу ми е жал што мораме да ги прекртаме гласовите на двата корисника, но тоа не е ништо лично туку така мораме спрема правилата на Википедија. Имено, иако корисниците не се многу скоро регистрирани, сепак немаат доволен број на уредувања за да можат да гласаат за администратори. Секако за друг вид гласање може да земат учество, но за ова не. Се надевам ме разбирате. Поз--Никола Стоіаноски 15:18, 12 април 2010 (UTC)

Назад на проектната страница „Барања за администраторски статус/Тиверополник“.