Предлошка:Football in Angola

Flag of Angola Flag of Angola

Федерација | Национален тим | Girabola | Angolan Cup | Angolan SuperCup

Користење на {{fb start}} и {{fb end}}Уреди

Оваа навигациска кутија, поврзана со фудбал ги користи предлошките {{fb start}} и {{fb end}}. Овој шаблон сместете го помеѓу {{fb start}} и {{fb end}} во статијата, на пример:

{{fb start}}
{{Football in Angola}}
{{fb end}}

Ако постојат и други навигациски кутии во статијата кои се користат со овие предлошки, тогаш истите ставетеги помеѓу {{fb start}} и {{fb end}}, на пример:

{{fb start}}
{{Football in Angola}}
{{Another football template}}
{{fb end}}

За повеќе информации и дискусија во врска со стандардизираните инфокутии за фудбал, погледнете Википедија:ВикиПроект Фудбал/Предлошки.