Предлошка:Без извор

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:Без извор/doc [уреди]

КористењеУреди

Овој шаблон ги категоризира страниците во Кат:Слики со непознат извор.

Параметрот non-free треба да биде подесен на „yes“ ако сликата е лиценцирана под тврдење за праведна употреба. Ова ќе го помести датумот за бришење два дена понапред. Имајте на ум дека при случај на слика за праведна употреба, подигнувачот мора да биде известен.