Категорија:Слики со непознат извор

Кратенки:
КАТ:НИ

За сликите во оваа категорија не е посочен извор. Многу од нив може да претставуваат проблеми со авторски права. Сликите што биле во оваа категорија повеќе од седум дена (моментално, сѐ што е подигнато пред 9 јуни 2024) може да биде избришано во согласност со критериумите за брзо бришење.

За да означите слика без информации за изворот, внесете

{{немаизвор|месец={{CURRENTMONTHNAME}}|ден={{CURRENTDAY}}|година={{CURRENTYEAR}}}}

или едноставно

{{без извор|ден=15|месец=февруари}}

што ќе ја стави сликата во Категорија:Слики со непознат извор од 16 јуни 2024 (ако категоријата сѐ уште не постои, ве молиме направете ја).

Кога означувате слика како проблематична, пожелно е да го известите подигнувачот. Можете само да внесете

{{subst:барање за извор|Слика:ИмеНаСликата.jpg}} --~~~~

на разговорната страница со подигнувачот.

Ако оваа страница сѐ уште покажува застарени информации откако сте ја освежиле страницата во вашиот прелистувач, ве молиме исчистете го кешот на серверот.

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 3 поткатегории од вкупно 3.

Страници во категоријата „Слики со непознат извор“

Оваа категорија содржи само една страница.

Податотеки во категоријата „Слики со непознат извор“

Прикажани се 200 од вкупно 305 податотеки во категоријата.

(претходна страница) (следна страница)(претходна страница) (следна страница)