Edit-paste.svg
Ова е страницата за предложна документација за {{Ажурирање}}.
Не е наменета да се гледа непосредно. Доколку користи променливи, некои врски може да се прикажуваат како прекинати. Не ги променувајте овие променливи со кодови на имиња на страници или URL.

УпотребаУреди

Оваа предлошка може да се користи за означување на статии или поднаслови со стари или застарени информации.

Оваа предлошка исто така додава статии во категоријата Категорија:Статии на кои им треба ажурирање.

АлтернативиУреди

ПоврзаноУреди