Подгорски Ан (хотел)

Мотел ресторанот Подгорски Ан се наоѓа на падините на планината Беласица, близу живописните Смоларски Водопад, топлите лековити бањи во Банско и Колешински Водопад.

Inside.JPG
Furna.JPG

Надворешни врскиУреди