Пабло Адријан Зарницки (12 ноември 1972) е аргентински шахист, велемајстор од 1994 година.

Пабло Зарницки
Целосно имеПабло Зарницки
Земја Аргентина
Роден12 ноември 1972
Титулавелемајстор

Тој ја претставувал Аргентина на пет Олимпијади. Од своите 54 партии, тој постигнал 24 победи и 25 ремиа.