ОУ „Јосип Броз Тито“ - Жировница


Јосип Броз Титоосновно училиште во Жировница, Општина Маврово и Ростуше.

„Јосип Броз Тито“

Место
Општина: Маврово и Ростуше
Нас. место: Жировница
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди