Невозможна мисија 3

Невозможна мисија 3 (англиски: Mission: Impossible 3) е американски филм од 2006 година, во режија на Џеј Џеј Абрамс. Улогите ги играат: Том Круз, Мишел Монахан, Филип Сејмор Хофман, Винг Рејмс итн.

СодржинаУреди

Тајниот агент Итан Хант е во борба со еден садистички насторен продавач на армиско оружје....[1] [2]

НаводиУреди

  1. „Невозможна мисија 3“, Антена, број 873, 20.3.2015, стр, 16.
  2. „Невозможна мисија 3“, Антена, број 874, 27.3.2015, стр. 17.