Музичка Индустриска Асоцијација на Нов Зеланд

Музичката Индустриска Асоцијација на Нов Зеланд (анг. Recording Industry Association of New Zealand) сили скратено RIANZ е непрофитна трговска асоцијација на музички продуценти и музички артисти кои продаваат синглови во Нов Зеланд.

Надворешни врскиУреди