Гази Гарсија (англиски: Gazzy Garcia), познат под своето уметничко име Лил Памп (англиски: Lil Pump; р. 17 август 2000 во Мајами) — американски рапер.

Лил Памп во 2018 г.

Својата популарност ја стекнал со песната Gucci Gang која е објавена во 2017 година кога на Билборд хот 100 се нашла на третото место. Некои од неговите попопуларни песни се Esskeetit, D Rose, I Love It и Boss. Тој го издал својот дебитански албум Lil Pump на 6 октомври 2017 година.