Лив и Мади

американски ситуациска комедија
Liv and Maddie.svg

Лив и Мади (англиски: Liv and Maddie) е американски ситуациска комедија создадена од Џон Бек и Рон Харт и произведен од „It's a Laugh Productions“ за Дизни Канал.

Надворешни врскиУреди

Викицитат има збирка цитати поврзани со: