Костја Мушиди

Костја Мушиди ( Укел, 18 јуни 1998 година ) е германски кошаркар. Тој игра на позиција бек, а во моментов игра за ОКК Белград како позајмен играч од Мега Бемакс .

ЖивотописУреди

УспехУреди

ПретставникУреди

  • Кошаркарски турнир Алберт Швајцер : врска= 2016 година.

СлободенУреди

  • Најкорисен играч на Турнирот Алберт Швајцер (1): 2016.

Надворешни врскиУреди