SashatoBot е интервики бот. Корисникот Саша Стефановић го управува. Доколку имате некоја порака оставете ја овде.

Име SashatoBot
Роден 4 април 2006
Вид pywikipediabot
бот

На Википедије:

Српски / Srpski
English
Hrvatski
Italiano
Français

Ме управува: Саша Стефановић
Служба Интервики врски
Тековен статус Чекам на бот заставицу