I am an administrator/sysop at the English Wikipedia and Commons. Commons images

mk-0 Корисникот воопшто не разбира македонски.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.