Википедија:Кориснички кутии
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.


Добредојдовте на мојата корисничка страна!!!