Имам 15 години живеам во Скопје македонскиот јазик е мој мајчин јазик, англискиот го зборувам на средно ниво, српскиот солидно го познавам,францускиот ми е на почетно ниво. Јас планирам да напишам статии за Call of Duty modern Warfare 2,Call of Duty 4, Call of Duty 5,Arnold Schwarzenegger, Terminator 2 и 3, Desert Eagle, PP200, и многу други.