• Vista icon 45x45.pngОвој корисник користи Windows 7


0 Овој корисник придонесува користејќи Опера.


ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.


Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 14 години, 7 месеци и 9 дена.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Ichthus.svg Овој корисник е христијанин.
Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.